De mest efterspurgte smykker i 2017

En kvinnes kjærlighetsaffære med smykker slutter aldri. Disse flotte tilbehør er avgjørende for jentas antrekk, da det kan forstørre en kvinnes skjønnhet. Derfor er det bare hensiktsmessig at hver kvinne skal kjenne de nyeste trendene når det gjelder smykker design, slik at de vil fortsette å se like endearing som noensinne. Ikke forlatt og bli kjent med disse heteste og mest ettertraktede smykker i 2017.

Hva å bære i smykkeskrin i år:

Få en rask anmeldelse på listen over stilige smykker trender for 2017:

1. Lys på neon smykker – En legendarisk kombinasjon av lyse og moderne farger utsmykket med tradisjonell smykker design. Tanken er å overdrive utseendet til et bestemt smykke for å gjøre det så attraktivt som mulig. Være funky og begynne å bruke elektrisk grønne armbånd, eller hvis du ønsker å bli en umiddelbar head turner, så Pryd deg selv med en overdimensjonert halskjede malt med en kombinasjon av neon gul og neon rosa på en overdreven mønster av nyanser. Bare sørg for å matche disse tilbehørene med tonet ned klær design, slik at antrekket ditt vil komplimentere smykker.

2. Store Bangles – Kall det for armbånd eller mansjetter eller hvor som helst du ønsker, vil dette smykker stykke bringe fakkel til noe vanlig antrekk denne 2017. klumpete armbånd, jo bedre. Og du kan til og med bruke tynne armbånd så lenge du har mye på håndleddet ditt. Få alles oppmerksomhet når de hører den fascinerende shinglinglyden når du går inn og gjør inngangen til baren eller kaffebaren.

3. Over de øverste øredobber – Større er bedre i alle ord. Det er også sant når det kommer til øredobber i år som i løpet av de beste øredobber som en av de mest fasjonable smykker i 2017. Bruk alt fra metall dråper, halvedelstener, krystaller og selv påfuglfjær og slå øret kjøre inn i vakre lysekroner som Alle vil definitivt elske.

4. Store sløyfe øredobber / Giant hoop øredobber – Slipp løs din indre Madonna og Cindy Lauper og gjenoppleve tiåret hvor store øreringer ble en mote stift. Dekk ut pinnene dine i mellomtiden og kom inn i ringen bling fra den nye bølgen. Store øredobber øredobber kan gå bra med noen lysfarget, minimal designet kjole, og det kan også komplimere hvite topper, jeans og hæler.

5. Fancy sjokk og halskjeder – Trenden med galte halskjeder forventes å fortsette gjennom hele 2017-perioden. Som vanlig er de større alltid bedre når det gjelder støtfangere og halskjeder. Du kan bære noen form for design fra kjede halskjeder laget av gull, metall og til og med silisium plast. På den annen side er chokere laget av metaller (noen med neonfarger) også et godt funn. I tillegg er tribal inspirerte halskjeder også «in» og de går sammen med strandkjoler og flip-flops.

For å oppsummere alt, må den grunnleggende stilen du ser etter når du velger smykker i 2017, ha 3 B: Big, Bold, Bright. Deretter samler dine elskere i dag og handler for de heteste smykker for å smette alle dine antrekk i 2017.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *