Hvordan miste vekt raskt før bryllupsdagen din

Har du frykt for at din brudekjole kanskje ikke passer i tid for din store dag? Eller tror du at du har fått vekt og du må kaste bort noen uønskede pund slik at du får en sexy kropp i tide til bryllupsfesten? Da er det på tide at du bør kjenne de 5 enkle trinnene for rask og sunn vekttap, og begynn å passe før bryllupsdagen kommer. Denne artikkelen er ment for ville være bruder som ønsker å vite riktig tilnærming til sunt vekttap, samt å følge de sunne vekttapstipsene for å oppnå sine mål om å være passende akkurat i tide til bryllupsdagen.

Kjenn disse tipsene om hvordan du får passformen rask den sunne måten før din spesielle dag kommer:

Hvis du er lei av å se foran speilet og ser at figuren din ikke passer til brudekjole, så er det på tide at du trener slik at du vil se så fantastisk ut som du burde være på bryllupsdagen din. Her er de 5 enkle trinnene for raskt og sunt vekttap som du bør følge:

1. Det er på tide å innrømme dine vektproblemer. Det første og alltid effektive skrittet i å finne en løsning på et problem er å innrømme at du selv har et problem, og du må håndtere det. Du kan kalle det som en del av bryllupet ditt, men dette kan også brukes på vektproblemene du har akkurat nå. Godta problemet ditt er et stort skritt for å finne en løsning på problemet ditt og begynne transformasjonsprosessen.

2. Identifiser målet ditt og opprett ditt mål for vekttap – Skriv ned dine mål (e) du vil oppnå før bryllupsdagen kommer og plasser den der du hele tiden kan se den. Uten å vite målet ditt, kan du ikke oppnå det så lett, og du vil ende opp med å bli frustrert. Ved å konstant se hvor du trenger å gå, vil hjernen finne en måte å komme seg dit. Ikke gi deg selv et latterlig mål som du vet at du ikke kan oppnå. Prøv å vurdere og balansere evnen til hva du muligens kan oppnå fra det ikke.

3. Finn ut BMI (Body Mass Index) – Enkelt sagt, kroppsmasseindeks er metoden for tilnærming av kroppsfettet ved å dele vekten din i høyden. Din her for å gå ned i vekt, men BMI er langt viktigere. Muskel veier mer enn fett, så å se på vekten din kan gjøre deg gal. Ikke veier deg hver dag. Siden vekten din ikke svinger så mye på en gitt dag, vil du begynne å tenke at alt arbeidet ditt ikke fungerer når du ser samme vekt på skalaen. Men i virkeligheten er å miste vekt som en god investering, det tar litt tid å se resultatene dine.

4. Lag en diettplan og hold deg til det – De fleste av oss tror at sulten selv kan være en effektiv vekttapsteknikk. Men sannheten i saken er dette virker ikke som jo mer du blir sulten, jo mer vil du kreve å spise mer enn det vanlige og til slutt vil du bare få vekt. Opplær deg selv på sunt kosthold ved å opprettholde et balansert kosthold med næringsbaserte matvarer.

5. Bli fysisk og begynn å trene – Prøv å engasjere deg i fysiske aktiviteter nå og da. Pass på å gjøre noe som du synes er interessant som å sykle, løpe langs nabolaget med vennene dine, eller hvilken som helst sport du liker. Inviter vennene dine og til og med din brudgom til å følge deg med alle disse aktivitetene. Det er viktig å ha det gøy, slik at du blir motivert til å gjøre øvelsen regelmessig og få optimale resultater når du mister vekt. Bare gi det alt, og resultatene vil følge akkurat i tide til bryllupsdagen din!

Å miste vekt trenger ikke å være krevende, for det er også enkle, men effektive måter du kan gjøre for å komme tilbake i form. Og ved å følge de 5 enkle trinnene for rask og sunn vekttap som er nevnt ovenfor, vil du sikkert få den ideelle kroppen du vil oppnå, og finne deg selv på din fittest form når du går ned midtgangen og være med mannen din på ekteskapsdagen .

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *